Clubpas! NIEUW!!

In tijden dat alles digitaler en gemakkelijker wordt, kan onze club ook niet achterblijven, meer zelfs, we geven het voorbeeld in de tennniswereld!

Graag stellen we jullie onze nieuwe betaalkaarten voor. Deze zijn vanaf nu te verkrijgen aan de toog!

Met de Jus in - kaart kan je alle betalingen uitvoeren op onze tennisclub. Cash betalen blijft natuurlijk ook nog mogelijk.

Je kan ervoor kiezen om de kaart bij ons op te laden of je kan de"Knip" app downloaden en de kaart zelf opladen.

Vrije gift t.v.v. Kom op tegen kanker!

Je kan dit team steunen door een gift te doen op het volgende rekeningnummer
BE56 7360 3575 6688 met als mededeling "340038594 + gift”. Giften vanaf 40,00 euro zijn fiscaal aftrekbaar!

 

Jus in komt op tegen kanker!

In het voorjaar hebben we het nieuws vernomen dat één van onze leden Katrien Peters getroffen werd door borstkanker. Helaas is zij niet alleen. Heel veel van onze leden zijn de laatste jaren van ver of dichtbij met deze ziekte geconfronteerd (geweest). Als club laat ons dit niet onbewogen.

Winterinterclub planning en uitslagen

Ploegen

 

 

Planning

 

 

Uitslagen

Clubfeest...Septemberfeste...

Naar jaarlijkse gewoonte sluiten wij ons clubkampioenschap en zomertornooi af met een leuk clubfeest. Dit jaar maken we er ons eigen ‘Jus in septemberfest’ van met halve liters en een buffet met Duitse worst, hot-dogs, witte worst,... tussen een broodje! Inkom is € 4,00 euro. Hiervoor kan je ook een heerlijk broodje eten! Aangepaste kledij is gewenst om de leuke sfeer te bevorderen! Inschrijven kan voor 26 september aan de toog of een mailtje sturen naar jeugdbestuur@tcjusin.be

Winterinterclub enkel

WINTERINTERCLUB ENKEL

Tijdens het winterseizoen organiseren we een winterinterclub enkel. Er worden een enkel gespeeld gedurende 1,5 uur.

We organiseren verschillende reeksen:

Kersttornooi

Wij nodigen u graag uit voor ons volgend kersttornooi!

Datum: 26/12/2016 - 07/01/2017

ETHIAS TOUR 2 & 3 WINTER

Onze club wordt een Stella Artois club!

Op vrijdag 6 oktober zullen we Stella Artois tappen in onze club!! Om jullie kennis te laten maken met deze lekkere bieren, worden alle bieren van 't vat vanaf 20.30 uur getapt aan halve prijs!! Kom gerust eens kennismaken met Leffe Bruin, Karmeliet en Stella Artois van 't vat!

Kampioenenhuldiging

Op vrijdag 6 oktober om 19.00 uur zullen onze Belgische kampioenen heren 4 officieel gehuldigd worden door onze club en schepen Yves Croux. Van 19.30 tot 20.30 uur wordt er een receptie aangeboden door de club voor de spelers, supporters en alle leden die Giel, Dries, Jonas en Bart graag willen feliciteren!!

Winterinterclub

Zoals ieder jaar organiseren we een winterinterclub in T.C. Jus in op zondag tussen 14.00 en 20.00 uur. De winterinterclub start op zondag 15 oktober en wordt afgesloten met een finaleweekend op 24 en 25 maart. Er kan opnieuw ingeschreven worden met een herenteam, damesteam of een gemengd team. Elk team bestaat uit 4 spelers waarvan gelijktijdig twee spelers ieder een enkelwedstrijd spelen en twee spelers een dubbelwedstrijd. De wedstrijden duren 1,5 uur. Er wordt ongeveer één ontmoeting per maand gespeeld. Je mag opgeven welke zondagen je niet beschikbaar bent.

Pagina's