Jeugdbestuur

Gezonde ontspanning is belangrijk voor de ontwikkeling van onze jeugd. Vandaar dat het jeugdbestuur veel energie en aandacht geeft aan jeugdwerking. Allerlei activiteiten worden georganiseerd om jullie kinderen enthousiast te maken voor tennis.Een jeugdbestuur kan niet ontbreken in een kindvriendelijke club. We hebben dan ook een enthousiast team weten samen te stellen: Nele Loyens, Hanne Gielissen, Johan Gijbels en Liesbet Thys.

Het jeugdbestuur organiseert diverse activiteiten met als doel opbrengsten te generen om de tennisactiviteiten van uw kind te ondersteunen en te begeleiden. De opbrengsten gaan integraal naar de jeugdwerking.

Wat hebben we allemaal op de planning voor 2019?

  • Ons jaarlijks avonturenkamp in de krokusvakantie (het was weer zeer succesvol)
  • Tennis Vlaanderen zomertornooi T.c. Jus in: 8/7 t.e.m. 21/7: frietenbak om de hongerigen te spijzen
  • Nacht der Dubbels: zaterdag 31 augustu
  • Organiseren van onze jaarlijkse eetdag: zaterdag nog te bepalen in november

Zoals jullie kunnen lezen, verzorgen we talrijke activiteiten. Daarbij is de inzet en hulp van jullie kinderen zeer belangrijk. Om dit te stimuleren hebben we een beloningssysteem van waardebonnen bedacht. Afhankelijk van de omvang van de activiteit kan je waardebonnen verdienen per activiteit. Elke bon heeft een waarde van € 5,00. Zo kan je per seizoen heel wat waardebonnen verdienen afhankelijk van je deelnames. Toch mooi meegenomen! En je komt in contact met andere spelers van de club. Deze waardebonnen kan je besteden in de webshop van Tennispassie (www.tennispassie.be)

Wat gebeurt er met al die centen?

Zoals jullie weten organiseert het jeugdbestuur van onze tennisclub regelmatig activiteiten om haar kas te spijzen.
De jaarlijkse frietverkoop tijdens het tornooi, de Nacht der Dubbels, het clubfeest en de eetdag worden alle georganiseerd door ons ijverige jeugdbestuur en ook de sponsoring brengt aardig wat geld in het laatje.

Maar wat gebeurt er toch maar met al die centen?

  • Dit jaar hebben we bijvoorbeeld voor in de tennislessen 50 nieuwe kidsracketten gekocht. Zo kan onze jeugd met degelijk materiaal les volgen.
  • Elk seizoen worden ook nieuwe ballen en nieuw materiaal voor in de lessen aangekocht.
  • Voor spelers die actief deelnemen aan tornooien, kidstouren en activiteiten sponsoren we met waardebonnen!

Hopelijk blijven jullie dus massaal onze activiteiten steunen.
En hopelijk mogen we ook in de toekomst nog rekenen op de vele vrijwilligers, die we langs deze weg nog eens van harte willen bedanken.

We kijken weer uit naar een mooi en gezellig seizoen!
Het jeugdbestuur