Graag stellen we onszelf ook voor. Je kan natuurlijk altijd bij ons op de club langskomen zodat we ook persoonlijk kunnen kennismaken!

Hetgeen ooit begon als ontspanning voor de familie, is gegroeid tot een professionele tennisclub met een grote naambekendheid in Hoeselt, maar ook de ruimere omgeving.

Ik, Wim, volgde de opleiding Maatschappelijk werk  en was een aantal jaren actief in de sociale sector. Verder volgde ik verschillende opleidingen als trainer en was ik ook actief  als trainer in de tennisclub. Op die manier zette de tennisschool de eerste stappen om steeds professioneler te beginnen werken.

Doorheen de jaren nam ik steeds meer taken op in de tennisclub waardoor ik samen met Liesbet in het jaar 2004 de overname deed van T.c. Jus in. Mijn ouders waren op een leeftijd gekomen dat de jongere generatie het zou overnemen.

Ik, Liesbet, volgde de opleiding van handelsingenieur aan de Universiteit Hasselt (voorheen L.U.C). Nadat ik enkele jaren in de privésector had gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs. Ik geef onder meer les in economie en logistiek in het IKSO.

De ervaring, die ik heb als handelsingenieur is een enorme meerwaarde voor T.c. Jus in. Ik sta dus ook voornamelijk in voor het administratieve/financiële luik van de tennisclub.

Samen hebben wij drie kinderen, die ook zeer actief zijn in diverse sporten. Tennis blijft ook voor hun een belangrijke ontspanning.